Tu pojawią się Twoje ostatnie wyszukiwania tras — kliknij dowolne, żeby wyznaczyć je ponownie.
📥 Zapisane trasy (dostępne offline)
Tu pojawią się trasy zapisane do trybu offline — automatycznie po każdym zaplanowaniu trasy w Planerze. Kliknij dowolną, żeby wczytać ją bez połączenia z siecią.
Ulubione miejsca
Kliknij ♡ przy dowolnym miejscu na mapie w Planerze, żeby zapisać je do ulubionych — zostaną tu zapisane na stałe, niezależnie od kolejnych wyszukiwań.